Какви са предимствата да бъдеш партньор с Unimarket.bg!

публикувано от admin 13/05/2020 0 Коментари

През последните няколко години потребителите постоянно променят начина, по който пазаруват, а търговците се опитват да бъдат непрестанно в крак с тенденциите. Клиентите внимателно търсят, сравняват и купуват от онлайн сайтове, пазари, мобилни приложения, физически магазини или чрез социални мрежи като за тях най-важно остава забележителното преживяване и допирните точки с фирмите без значение дали те са в дигиталния или физическия свят.

Независимо дали искате да разширите бизнеса си или просто имате желанието да се възползвате от продажби в електронната търговия има много предимства за дългосрочна стратегия за спечелване на клиенти, когато използвате вече изградена и надеждна платформа като Unimarket.bg. А какви са предимствата, които го отличават от много сайтове и го правят доверен партньор за Вашите продажби ще Ви разкажем точно сега!

Уеб сайтът ни е като същински онлайн мол!

Веднага си задавате въпроса дали ще можете да продавате стоката си чрез нашия онлайн магазин и в повечето случаи отговорът е положителен заради разнообразните категории, които клиентите могат да открият. Категориите ни  са отворени  за продажба за всеки собственик, който иска да предлага и печели.

  • Дом и градина - мебели, домашен текстил, спално бельо, осветление, декорация, аксесоари за кухня
  • Електроника - телефони, настолни компютри, компютърна периферия, лаптопи, таблети, TV техника, фото и видео
  • Търговско оборудване - офис консумативи, офис обзавеждане, търговско оборудване
  • Мода - Дамски дрехи, мъжки дрехи, дамски обувки, мъжки обувки, парфюмерия, козметика, бижутерия
  • Здраве и красота - апарати за кръвно налягане, кантари, термоколани, хранителни добавки
  • За бебето и детето - детски и бебешки аксесоари, игри и играчки, стоки за близнаци
  • Машини и инструменти - винтоверти, бормашини, компресори, генератори, куфари с инструменти, клещи, отвертки
  • Спорт, Хоби, Книги - книги и учебници, спортни стоки, музикални инструменти, оръжия, лов и риболов, електронни цигари и наргилета, забавни игри

А всъщност осъзнаваме, че има още, и още и няма да ни стигнат редовете да изброим всичко, което би реализирало продажби в нашата платформа. 

Лесно създаване на бизнес акаунт от който да продавате!

Всичко, от което се нуждаете, за да продавате стоки в Unimarket.bg, е основен акаунт, които ще създадете само в рамките на няколко минути. Просто отидете на страницата за регистрация “Продавай в Unimarket.bg”; въведете данни като вашето име, имейл, парола, телефон и още няколко детайла, които изискваме от нашите бъдещи партньори и след одобрение ще стигнете до вашия нов хоризонт за реализиране на продажби.

Без нуждата от огромни инвестиции!

Когато започвате за първи път, електронната търговия ви позволява да избегнете много от големите първоначални инвестиции, които традиционната търговия на дребно може да изисква като физическа витрина, инвентар или ведомост например. С използването на онлайн магазин като Unimarket.bg  можете последователно да изграждате бизнеса си с увеличаване на продажбите.

Купувачите започват своето пазаруване онлайн!

Дори и да завършат покупката си от физически магазин, много по-вероятно е купувачите да започнат своето търсене на мебели, обзавеждане, дрехи и почти всички продукти, от които имат нужда именно чрез онлайн пазари. Клиентите правят своето проучване онлайн поради различни причини, за да сравнят цени, марки или отзиви на клиенти. Единственият начин да гарантирате, че потенциалните купувачи ще намерят вашите продукти е да имате онлайн присъствие

Постоянна информация за потенциалния клиент.

Едно от предимствата на онлайн продажбите, за което може би не сте се сетили, е възможността за лесно събиране на информация относно какво предпочита клиента. Ако се съсредоточавате върху клиентското преживяване, тогава можем да ви зарадваме с факта, че за Unimarket.bg, стои и нашият маркетинг екип, който непрестанно извършва анализи, за да представи вашите продукти на правилните клиенти. Притежаваме постоянна обратна връзк, чиято цел е да продължаваме да подобряваме цялостното клиентско преживяване.

Достигане до нови клиенти

 

Онлайн сайтът ни може да ви помогне да достигнете до по-голяма аудитория от купувачи на мебели, техника, оборудване или продукти за забавление и спорт. Осъществяваме достигането до нови демографски данни. За разлика вашият магазин за обзавеждане, компютърно оборудване, детски играчки или инструменти например, онлайн каналът ни Unimarket.bg не e ограничени до това кой физически може да посети вашия магазин на място. Независимо дали започвате или вече сте реализиран продавач, можете да се свържете с клиенти,с които досега не сте имали възможността.

 

Много хора намират идеята за продажба чрез собствен уеб сайт за доста плашеща. Поради тази причина ние взехме решението си да разширим своя бранд и асортимент като подадем ръка на всеки бизнес решил да се престраши и види сам за себе си ефективността от присъствието онлайн за постоянно растящите продажби и достигането до повече клиенти. Каним Ви да се присъедините към нашето обединение и създадете най-важното бизнес партньорство за вас! Попълнете формата за регистрация тук

Коментирай