Мечтаният дом след Пандемията

публикувано от admin 06/08/2020 0 Коментари

С цялото време, прекарано вкъщи, бяхме принудени да намерим нови начини за балансиране между работа и семейни ангажименти, докато предпазваме себе си и тези около нас. Това време обаче този път не беше взето за даденост и то ни даде и нов поглед над средата, в която ежедневно прекарваме доста голяма част от денонощието си - нашият дом. Възникнаха много идеи, които някои осъществиха още докато бяхме по къщите си, но ние мислим, че вдъхновението за промяна все още не е стихнало.

Ако вие сте от останалата част, която все още не е успяла да реализира проектите си няма по-подходящ момент от този. Действайте!

Направената крачка назад най-вероятно вие е дала възможността да погледанете цялата картина и ви е накарала да започнете да се оглеждате за някои нови интериорини решения и трендове. Ние от Unimarket.bg идваме на помощ, за да разгледаме някои от най-горещите тенденции в дизайна на дома и то не само засилим вашата креативност, но  и да ви предоставим свежи и вълнуващи идеи. Сътворете своя дом мечта сега!

След като всичко потръгна малко по малко постарому представяте ли си дома си в  нов облик? Ако сте като нас си представяте няколко нови допълнения или интелигентни функции, за да придадете на дома си специален характер, който може би е липсвал преди.

Ново, уникално и интелигентно осветление

Ако искате по-приятна атмосфера вкъщи, горещо препоръчваме да инсталирате LED осветление. LED светлините са най-добрият вид осветление за очите ви и перфектното допълнение към вашата дневна или спалня! За разлика от повечето светлини, LED светлините не излъчват UV лъчи, което елиминира напълно дискомфорта от обикновените светлини.

 

Озарявайте мястото със забавно, ново и модерно осветление! Препоръчваме: LED ЛАМПА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ И СМЕНЯЩИ СЕ ЦВЕТОВЕ

  

Сдобийте се с хигиенични плотове

Вирусът ни накара да осъзнаем колко бързо могат да се разпространяват микробите и бактериите. Затова важно е да променим старите си навици и да продължим да поддържаме чисти повърхностите си за нашето здраве и безопасност! Особено тези в кухнята!

Смяната на плотовете не само ще придаде на дома ви свеж вид, но инсталирането на хигиенична повърхност ще ви помогне да се адаптирате към вашия нов и чист начин на живот!

Едни от най-подходящите плотове за всеки дом са термоплотовете. Те са не само устойчиви на топлина, но и на надрасквания. Вижте нашето предложение за такъв тук!

Разширете работното пространство

Какво следва след като променихте изцяло външния вид на плота си? Идеално време за крачка напред и да помислите и за удължаването на кухненския остров, за да добавите още работно пространство! Какви са предимствата на тази допълнителна зона?

 

  • По-голямата повърхност разбира се ви гарантира повече площ за приготвяне на ястия.
  • Децата също ще бъдат доволни от тази новост в дома ви. Те биха могли да използват удължението на плота за написването на домашната си работа от училище или да превърнат това пространство в тяхното място за отдаване на изкуство и някой занаят, което послв ще почистите бързо и лесно!
  • Тази обновена зона ще ви осигури освежен нов офис, което заради самата смяна на работното място психологически ще увеличи вашата продуктивност.
  • Това се нарича любимо кътче от дома на всеки член от семейството.

 

 

Реновирайте вашата баня

Често изтощението от многото работа и цялата бъркотия покрай ремонтите вкъщи отказва хората да променят жилището си. Обновяването на банята е не само по-малък и бърз за изпълнение проект, но и забавен такъв, който със сигурност няма да превърне целия ви дом в строителна зона.

Обновете вашата или детската баня с нови пространства за организация, удобства и огледала! Добавянето на нови функции в това пространство би могала наистина да трансформира по-малката площ в по-жива, светла и просторна такава.

Разгледайте: ГОРЕН ШКАФ С ОГЛЕДАЛО, ДОЛЕН ШКАФ С МИВКА или СВЕТЕЩА LED СЛУШАЛКА 

Създайте перфектната градинска зона

След пандемията пътуванията може би са затруднени, но това не означава, че не можете да се насладите на красивото на открито! Приятно прекарване в мечтания заден двор!

Проектирайте ново място, за да се релаксирате у дома, като добавите най-добрите аксесоари за почивка на открито. Цялото семейство ще обича това ново пространство в градината, което да използва през деня за отдих на открито или събирания с близки и приятели.

Добавете акценти към външното си пространство като: ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ СИЦИЛИЯ СТОЛОВЕ МАСИ и ДЪРВЕН ШЕЗЛОНГ

външна кухня

 

Имате въпроси как да поръчате желаното обзавеждане или аксесоари нужни за създаването на мечтания дом? Свържете се с нас сега в нашия чат в десния ъгъл или на тел. 088 8249 527!

Търсите повече вдъхновение за обновяването на вашия дом? Посетете нашия блог за повече информация!

Полезни връзки: Осветление, Кухненско обзавеждане, Кухненски ъгли, Офис обзавеждане, Мебели за баня, Градина

Коментирай