Unimarket.bg – Онлайн дестинацията, която обединява собствена марка и маркетплейс в едно!

публикувано от admin 05/05/2020 0 Коментари

Последните събития в света и страната направиха обстановката с поддържането или нарастването на продажбите за собствениците още по-трудно. В подкрепа на водещата ни цел да бъдем сред най-достойните компании предлагащи лесно и удобно пазаруване на клиента, ние приложихме още няколко инструменти в действие, които не само сега ще помогнат на Вашия бизнес, но и ще го направят все по-успешен в дългосрочен план.

Кой е тласъкът, който Ви предлагаме и от който ще спечелите?

Първоначалният ни замисъл за продажба на собствени продукти онлайн чрез собствен уеб сайт постепенно се трансформира в още по-достъпна и предлагаща още по-голям избор платформа. Богатият ни асортимент не се фокусира само към определена група от обществото, а предоставя избор за всяка отделна личност или част от семейството.

Партньорството ни с утвърдени производители и вносители, които ни се довериха ни позволи да разширим категориите си за дома, търговско и офис оборудване, мода, здраве, за бебето и детето в пъти повече. Покупката на ежедневно използваните техники, обзавеждане  или облекло като телефони, лаптопи, дрехи, дивани или друг вид мебели се случва бързо и безпроблемно.

Ако и Вие искате да се изкачите на върха на виенското ни колело и да вдигнете продажбите си във въздуха е прекрасно да имате някого, който да подпомогне това да се случи с още по-скоростни темпове, нали?

Ето тук ние от Unimarket.bg идваме на помощ!

В собствен сайт продажбите са бавни, а в нашият маркетплейс те започват да растат моментално като целим да ги удвоим и утроим в най-кратък срок!

Бихте могли да се присъедините в само няколко лесни стъпки. Представете независимата си история и своите продукти, чрез собствен профил, който след одобрение на наш специалист ще бъде достъпен до голяма аудитория от потенциални клиенти. Тя бива специално изследвана и насочвана към Вас от маркетинг специалистите ни.

Наше проучване потвърди, че доста от малките и средни бизнеси с които работим намерили или преоткрили успехът именно с нас. Според него те имат и много по-голям шанс за нарастване на продажбите си в сравнение с тези, които са изключили такъв тип партньорство като възможност. Като негово предимство освен предлагането на вашите продуктите на хиляди потребители всеки ден, е добре да отбележим и възникването на нови свободни работни позиции във Вашия бизнес, поради нарасналите продажби.

В дни като Черния петък или голямото пазаруване преди Коледа и Нова година клиентите по-често посещават уеб сайт тип маркетплейс какъвто е и Unimarket.bg, заради неговата универсалност на предлаганите продукти – от дома, през градината и офиса до спорта и здравето, пред това да разглеждат много на брой страници на отделните марки.

Защитата за нашите партньори и клиенти е от огромно значение и отговорност за нас, защото знаем че доверието и у двете страни е трудно за спечелване, затова ние го правим вместо Вас.

Присъединете се или пазарувайте от защитената и автентична платформа, с богат каталог от продуктиUnimarket.bg сега!

Коментирай