Какво печели клиентът, когато пазарува в Unimarket.bg?

публикувано от admin 16/06/2020 0 Коментари

Количеството и разнообразието от продукти, които могат да бъдат открити в Unimarket.bg, наред с все по-краткото време за доставка променят начина по който се случва безпроблемното ви онлайн пазаруване. Ние сме част от сайтовете, които предлагат широка гама от продукти, по всяко време и навсякъде, за да улесним максимално преживяването на клиента що се отнася за пазар и същевременно да минимализираме времето прекарано в лутане между различни уеб страници, за да достигнат до определен продукт. 

Напълно успешно повишаваме не само позитивните отзиви, но и очакванията занапред. В наши дни тенденциите при пазаруването непрестанно се формират не само от марките, но и от нуждите на самите потребители, затова едновременно с представителството на нашата собствена марка, ние управляваме сполучливо и маркетплейс.

 В свят, в който все повече компании смятат клиентите си за  все по-претенциозни, е важно да отбележим, че ние от Unimarket.bg сме твърдо против това твърдение!

За да поддържаме дълготрайни отношения с нашите клиенти, ние им предоставяме какво?

Актуалност

На първо място жизненоважна роля за нас играе предлагането на нови предложения, което осигуряваме с настоящите и бъдещите си партньорства с утвърдени търговци, производители и вносители. По този начин не само предоставяме огромен избор на потребителя, но и помагаме на малкия и средния бизнес да се разрастнат и покажат своя истински потенциал.

Богат асортимент

След като сме предприели тази стъпка, вече сме сигурни, че категориите ни както следват: Дом и градина”, “Електроника”, “Търговско оборудване”, “Мода”, “Здраве и красота”, “За бебето и детето”, “Машини и инструменти”, “Спорт, Хоби, Книги са изцяло обогатени с най-актуални предложения, които освен това са и на изгодни или промоционални цени. Потребителят ще се натъкне както на артикули със средна класа, така и на по-луксозни такива.

Пестене на време

При нужда за набавяне на клиентските потребности, онлайн магазинът им дава възможност да си спестят дългите разходи и обиколките на магазини, в които накрая няма да открият нищо подходящо за тях. Ние им освобождаваме и спестяваме това време, което да за запълнят с  в пъти по-стойностни неща.

Избор при начин на плащане

Kлиенти на Unimarket.bg имат възможността да се възползват от различни условия при плащане. Те могат да получат продуктите, от които се нуждаят във възможно най-кратък срок, като заплатят тяхната сума в брой или разсрочат плащането им на вноски за удобен за тях период.

Качество на продукта

Марката ни работи изцяло с доказани български и чуждестранни производители и вносители, и предварително се уверява дали предлаганите от тях продукти ще бъдат годни за продажба и употреба.

Доставка в срок

Изпълнение на направената поръчка в срок е от огромно значение както за клиента, така и за нас. Поради тази причина ние се стараем да организираме доставката и във възможно най-кратък срок.

Гаранция за достоверен онлайн магазин

Основните насочващи детайли, които показват това са формата ни за контакт, телефон за връзка и активната ни Фейсбук страница. Не би трябвало да има място за притеснение, когато искате да направите поръчка в рамките на нашия маркетплейс.

Потребителите търсят висококачествено преживяване, а ние от Unimarket.bg непрестанно се промеме в стремежа си да предложим точно това на посетителите си. Главната ни цел е “онлайн търговският ни център” да поддържа репутацията си на пространство за истинско забавление, където хората желаят и изпитват удоволствие да пазаруват. Продължаваме в същия дух и занапред!

Коментирай