Разтегателен ъглов диван Малибу Сив ANDOLI Malibu Gray Дамаска с 4 ракли

-26% Разтегателен ъглов диван Малибу Сив ANDOLI Malibu Gray Дамаска с 4 ракли

Размери 320/170/70 см


Площ за сън 250/150 см.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА НА РАЗМЕРА И/ИЛИ ДОБАВЯНЕ НА МЕМОРИ ПЯНА
ДИВАНЪТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАБОТИ И С ПОКЕТ СПРИНГ ОСНОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:  087 8249 527 или 0878 639 600

Ъглов Диван "ANDOLI" Malibu e универсален. Ляв или десен ъгъл се определя при монтажа и може да се обръща, когато пожелаете. Моделът се изработва с издърпваща седалка и падащ гръб. Под седалката и подлакътниците са ракли за багаж. Седалката и облегалката са изработени от висококачествена пенополиуретанова пяна с плътност 30/35 с дебелина 10 см., пълнежът на възглавниците е ситно смлян ковафоам. Седалката, облегалката и възглавниците са тапицирани с висококачествена дамаска сирийско производство с минимум 60-70 хил.цикъла на употреба. Мебелите с марка "ANDOLI" са изработени от висококачествени материали гарантиращи удобство, здравина, комфорт и дълъг експлоатационен живот.
ВАЖНО!!! Обърнете внимание!
Възможни са отклонения или несъответствия от действителните цветове на дамаските и декорите с тези на екрана на Вашето устройство.


Допустими са отклонения в размерите с 3% спрямо посочените размери на дадена мебел.
ПРИ РАЗОПАКОВАНЕ на тапицирана мебел не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради възможна вероятност от срязване на тапицерията. Не се препоръчва продължително излагане на пряка слънчева светлина
, то може да доведе до изменение на вида и качествата на дамаската. Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина. Подлакътниците на диваните НЕ СА предназначени за седене върху тях. Всяко динамично натоварване или седене върху тях би могло да доведе до изменение на вида и конструктивната им цялост. Този вид деформации във вида и целостта на изделията НЕ СЕ покриват от гаранцията им.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска, използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • 1,539.00лв.
  • 1,140.00лв.
  • Без данък: 1,140.00лв.

Възможни варианти

на 12 вноски по 112.21 лв.

Тагове: Разтегателен ъглов диван Малибу ANDOLI Malibu Дамаска с 4 ракли