Разтегателен диван с ракла ANDOLI Aneliq gr pc с функция сън ракла и подвижни възглавници дамаска

-26% Разтегателен диван с ракла ANDOLI Aneliq  gr pc с функция сън ракла и подвижни възглавници дамаска

Размери 225/90/70 см

Площ за сън 185/135 см.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА НА РАЗМЕРА


Диван "Aramos" Aneliq e компактен и функционалeн. Моделът се изработва с издърпваща седалка и падащ гръб. Под целия диван е ракла за багаж. Диванът е с размери 225 см. дължина и площ за сън в разтегнато положение 186/135 см. Седалката и облегалката са изработени от висококачествена пенополиуретанова пяна с плътност 30/35 с дебелина 10 см., пълнежът на възглавниците е ситно смлян ковафоам.  Мебелите с марка "Aramos" са изработени от висококачествени материали гарантиращи удобство, здравина, комфорт и дълъг експлоатационен живот.


ВАЖНО!!! Обърнете внимание!


Възможни са отклонения или несъответствия от действителните цветове на дамаските и декорите с тези на екрана на Вашето устройство.
ПРИ РАЗОПАКОВАНЕ на тапицирана мебел не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради възможна вероятност от срязване на тапицерията. Не се препоръчва продължително излагане на пряка слънчева светлина
, то може да доведе до изменение на вида и качествата на дамаската. Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина. Подлакътниците на диваните НЕ СА предназначени за седене върху тях. Всяко динамично натоварване или седене върху тях би могло да доведе до изменение на вида и конструктивната им цялост. Този вид деформации във вида и целостта на изделията НЕ СЕ покриват от гаранцията им.


Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска, използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • 939.00лв.
  • 693.00лв.
  • Без данък: 693.00лв.

Възможни варианти

на 12 вноски по 68.21 лв.

Тагове: Разтегателен диван с ракла ANDOLI" Aneliq gr pc с функция сън ракла и подвижни възглавници дамаска