Омекотител за месо

-47% Омекотител за месо

С ергономична дръжка черният диск ще се издигне, когато влезе в месото, което улеснява навлизането на шипове. Острият връх всъщност е по-лесен за пробиване през месото, отколкото с вилица. Четка за почистване: Дръжте дръжката, разклатете я енергично в мивка, пълна с гореща сапунена вода, и след това изчеткайте иглата. Отърсете излишната вода и изсушете на въздух. По-малко време за готвене означава по-малко естествен вкус и загуба на сок. Малкият канал може да потопи маринатата дълбоко в месото, което помага да се готви по-равномерно, намалява свиването и прави месото по-крехко и сочно. Бързо и удобно: Използвайте омекотител, за да създадете малки пътеки и да помогнете на маринатата да проникне по-дълбоко и по-бързо, намалявайки времето за готвене с до 40%

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • 15.60лв.
  • 8.25лв.
  • Без данък: 8.25лв.

Тагове: Омекотител за месо